REFERENCER

Læringscenter Brejning har haft fornøjelsen af at samarbejde med Susanne Lifschitz, da vi i foråret og sommeren 2018 udbød et kursus i ’Mindfulness som pædagogisk redskab’

Susanne har fra første møde været engageret, professionel og fleksibel i forhold til vores ønsker og i vores samarbejde.

De største roser skal Susanne have fra vores kursister. Som en af dem skriver: ”Det har været vildt godt! Vigtigst er Susannes undervisningsform, den har været helt fantastisk. Fantastisk engageret underviser."

Trine Holm Erichsen | Pædagogisk Relationsdesigner

Læringscenter Brejning

Mindfulness meditationsgruppe

"I mit forløb med Susanne og gruppen har jeg ikke bare lært mig selv meget bedre at kende, men jeg har også brudt med nogle negative mønstre. Det har hjulpet mig til at være mere nærværende, da min vågenhed over for mønstrene gør, at jeg ofte kan bryde med dem og hermed ikke bliver opslugt af negative tanker. På den måde kan jeg leve lettere og mere ubekymret. Det er fedt at mærke, at jeg kan bruge denne opmærksomhed til at tage ansvaret og styringen over mit liv.

Susanne har lært mig at turde være med mine følelser. Det er nu lettere for mig at leve med udfordringerne i livet vha. meditation, accepten af at alle følelser er en del af mig samt en grundlæggende tillid. Der er en tryg og meget behagelig stemning i gruppen, og Susanne er god til at skabe plads for alle, præsentere spændende teorier og stille guidende spørgsmål." - Maria    

Terapi hos Susanne

Susanne er vågen, nærværende og empatisk. Sammen med en klient danner Susanne grundlaget for et meget trygt og tillidsfuldt rum. Som terapeut er Susanne forankret og er i sig selv, og derfor kan du som klient komme og være med det som er dit og blive mødt i dette. Hun evner at være kreativ og kærligt konfronterende, når der er behov for dette. Altid med klientens udvikling in mente. Susanne møder dig der, hvor du er.

Susanne har øje for klientens væren og unikke selv! - Her er ro, hjerte og varme.

Alt dette har jeg selv erfaret i min terapi hos Susanne, og derfor kan jeg kun give Susanne mine varmeste og kærligste anbefalinger. Tak Susanne!

Maj

Jeg har været klient hos Susanne i ca. 1 års tid i forbindelse med min egen uddannelse til psykoterapeut. I terapien hos Susanne har jeg medtaget nogle af mine egne dybeste, personlige og essentielle problemstillinger, og jeg er blevet mødt af en meget faglig dygtig, tillidsvækkende, rolig og empatisk terapeut.
Susanne formår at komme godt ind under huden på problemstillingerne, og jeg bliver mødt der hvor jeg er i mit liv, hvilket er af stor betydning for mig. Jeg oplever en stor empati og respekt over for min person hos Susanne, og jeg har fået meget med mig efter hver session.
På baggrund af ovenstående vil jeg hermed give mine varmeste anbefalinger til Susanne.

Peter

Jeg har igennem en periode modtaget Mindfulness undervisning af Susanne, samt haft terapeutiske samtaler. Jeg var meget glad for at komme hos hende, og har ved hendes hjælp gennemgået en vigtig og positiv personlig udvikling. Både ift psykoterapi, men bestemt også via Mindfulness undervisningen, som har været et bærende element for mig at lære, og der er Susanne bare kanon dygtig til at lære fra sig. Hun besidder en stor viden og selvindsigt, som tydeligt skinner igennem i hendes måde at møde og undervise andre mennesker på. Dertil er hun et meget empatisk og omsorgsfyldt menneske, som favner én fysisk og mentalt når man udtrykker sårbarhed og udfordringer, hvilket for mig skabte tryghed. Susanne skaber rum og plads til at man kan og tør vise sig selv, også når det er svært og skamligt. Jeg kan varmt anbefale Susanne både som underviser og psykoterapeut.

Sanne Markussen

Gennemstrømmende varme og imødekommenhed med alt der er. Vågen og skarp på det, man ikke selv hører eller ser, med en atmosfære af ro og total nærvær. Tusind tak for du er dig!!

B.T

Mit forløb hos Susanne har i den grad fået mig tættere på mit eget inderste, og jeg har lært at mærke mig selv og rumme det der er. Jeg har arbejdet i dybden med flere sårbare problematikker og jeg altid følt mig hjertelig velkommen og mødt, som den jeg nu er og med det, jeg har med mig. Susanne har været den solide hånd i ryggen, når der har været hårde processer på spil i krop, sind og ånd. De varmeste anbefalinger herfra.

TB

Jeg er blevet undervist af Susanne, jeg er tilfreds, man får det man er kommet for, hun har en viden, man ik ska ta fejl af, har altid svar på mine spørgsmål, er der altid for en.
Selve undervisningen er bare til UG, jeg har fået mit liv tilbage og det er Susannes store viden og erfaring med Mindfullness.
Jeg vil til enhver tid komme tilbage til Susanne igen, hvis jeg får brug for Mindfullness.

Allan M

Susanne er rigtig god til at rumme folk uanset hvilket humør man er i og der er en dejlig ro omkring hende og hun er nærværende. I starten tænkte jeg, hvad er det jeg har rodet mig ud i, men jeg skal love for, at jeg har lært at mærke efter, hvordan min krop har det.

Lene Lüders

Gennem mindfulness har Susanne Lifschitz lært mig at kontrollere min angst, se lyset på livet og finde de positive ting i hverdagen.

Anette Eskildsen

Referencer fra 8-ugers Mindfulness kursus med Kathrine Christensen og Susanne Lifschitz:

I har skabt et rum som er positivt, trygt, venligt og samtidig lærerigt og udfordrende, så det har givet os kursister mod på åbenhed og ærlighed og tid til reklektion - TAK!!

Helle B

I har været super, det har været dejligt. Man har gået trøstet, opløftet og klogere fra en kursusaften! Man føler sig mødt med hjertet!

Birthe Marie

En del af mit formål med at deltage i kurset var at finde mig selv igen, og det er jeg godt på vej til. Jeg har fået stor tillid til mig selv igen. "Jeg er okay".

Hanne