YOGA I VIRKSOMHEDER

Yogaen kan nu komme ud i jeres lokaler i virksomheden, som en sundhedsforebyggende ledelses- og/eller personalepleje.

Yogaformen er blid og mindful med fokus på åndedræt og nærvær. Der er en grundig gennemgang af hele kroppen, hvor den strækkes godt igennem, så muskler, led og knogler styrkes og smidiggøres. Øvelserne forbedrer kropsholdning- og bevidsthed, stimulerer kredsløbet og indre organer. Yogaen afstresser, giver ro, afspændthed og velvære, og fremmer generel fysisk og psykisk balance og robusthed.

Sessionerne tilpasses holdet, er helt nede på jorden og alle kan være med!

Udstrækning giver ny energi.

Øvelserne foregår stående, siddende og liggende på yogamåtten, og session afslutter med en afspænding.

Deltagerne trænes i at have en god stående og siddende stilling på arbejdspladsen. Der undervises også i øvelser, som kan udføres direkte fra kontorstolen.

Virksomheden får fra en ugentlig session:

  • Mere tilfredse, glade og motiverede medarbejdere.
  • Medarbejdere med færre spændinger og mindre stress.
  • Medarbejdere med øget koncentrationsevne og effektivitet.
  • Medarbejdere med større kropsbevidsthed, som hjælpe dem til at passe bedre på sig selv.

Mange timers stillesiddende arbejde er hårdt for kroppen, og præstationsevnen svækkes i takt med at kroppen bliver træt og spænder op. Yoga giver og viser en vej til at lave små sprækker eller pauser i hverdagen, hvor kroppen afspændes og hoved får fri ved at bringe opmærksomheden ned i kroppen.

Er det tid til at gøre noget for at fremme sundhed og trivsel, og hermed nedsætte sygefravær i jeres/din Virksomhed, så er In-House yoga et rigtig godt bud. Merværdien ved en ugentlig yogatime er at deltagerne lærer øvelser, de kan udføre ved kontorstolen.

Læs på Videnskab.dk: "Derfor bliver vi lykkelige af yoga"

Referencer:

På min arbejdsplads har vi fået bevilliget en times yoga om ugen, og her har vi været så heldige, at Susanne har taget denne tjans. Hun formåe at tage hånd om alle, uanset niveau, kunnen eller tidligere kendskab til yoga. Dette gør hun på en meget fin måde. og taler et sprog som er til at forstå for alle. Denne time hver torsdag, giver ekstra energi, en afslappet krop, og det er dejligt at få et pusterum midt i en travl hverdag. Susanne er god til at vælge øvelser, som hun ved, vi kontorfolk har brug for. Jeg synes især, det er dejligt med fokus og det at være tilstede lige præcis i den time.

Med venlig hilsen

Mette Korsbjerg
Salgschef
Dansk Kabel TV
Vejle

----------

Jeg deltager på et yoga hold, en gang om ugen, på min arbejdsplads. Det er et fantastisk break midt på dagen, som giver ro i tankerne, motion til ømme og stive muskler. Susanne skaber en god afslappet stemning med et program som er varieret og tilpasset holdet. 1 timer er væk på ingen tid. Jeg bruger flere af øvelserne i min hverdag mod hovedpine og kramper i benene eller blot som aften afslapning.

Venlig hilsen

Flemming Graversen
Regionschef, Fyn / Jylland Syd
Dansk Kabel TV
Vejle

Yoga fra kontorstolen