YOGA

I yoga er der fokus på at opleve krop og sind som en enhed, fokus på nærvær i stillingerne, samt fokus på en nysgerrig oplevelse af væren og undersøgelse af kommunikation mellem krop og sind.

Så der er her tale om en langsom, blid og fordybende yogaform, hvor sindets indstilling er lige så vigtig som den fysiske stilling.

Den fysiske del handler om at finde tilbage til en mere balanceret kropsholdning, hvorfra der er stabilitet, smidighed, styrke og hvorfra energien kan flyde mere frit. Der er en grundig tilnærmelse til de mere klassiske stillinger.

I stillingerne arbejdes der stille og roligt med at komme dybere ind i krop og sind med accept, overgivelse og blødgørelse ved hjælp af åndedrættet.

Opmærksomheden bringes igen og igen nænsomt tilbage til kroppen og inviteres til at være åben, nysgerrig og villig til at møde det, der kan sanses i kroppen fra øjeblik til øjeblik.

Ved regelmæssig yogatræning kan du bl.a. forvente en forbedret kropsholdning, mere styrke og smidighed, større kropsbevidsthed, stressreducering og stressforebyggelse, øget energi og velvære, balance, overskud og indre ro.

OG.. Yoga er bare en vidunderlig måde at komme hjem til kroppen på, at komme til at kende sig selv på og genindtage det fundament, hvorfra livet kan mærkes, sanses, opleves, så det mætter.