ONLINE-TERAPI VIA GDPR beskyttet platform

Hvordan foregår det?

Du kontakter mig via telefon, sms eller mail og booker en tid. Første samtale er en introduktionssamtale, hvor jeg hører om, hvem du er og hvad du ønsker hjælp til. Udfra denne samtale både du og jeg tage stilling til, om online-formen passer ind.

Når du booker en tid til en terapi, udveksler vi mailadresse og telefonnumre. Dette for at sikre andre kontaktmuligheder, hvis forbindelsen afbrydes. Du får også et link til on-line platformen Whereby, hvor du ved aftalte tidpunkt logger dig ind i mit on-line terapirum,

Inden sessionen vil du modtage en faktura med et bankkontonummer og nummer til en mobilepayoverførsel. For betalinger fra udlandet anføres IBAN –og switch-numre.

Det er en god idé at tjekke teknikken før samtale, så du sikrer at netforbindelse, kamera og lyd fungerer som det skal. Vær forberedt på, at tekniske udfordringer kan bevirke, at samtalen pludselig afbrydes eller der er forsinkelse på billedet eller lyden kan forsvinde. Hvis forbindelsen bliver for svær eller afbrydes kan vi ringe eller skrive.